جدیدترین اخبار و اطلاعات حوزه معماری و شهرسازی

فهرست
۱۷
آذر ۱۳۹۴
ایمیل به دیگران

مرکز آموزش/Heatherwick Studio

از زبان معمار : مرکز یادگیری NTU در سنگاپور (Nanyang Technological University) به وسیله استودیو معماری Heatherwick طراحی و توسط گروه معماری ارشد CPG اجرا شده است. این مرکز به عنوان یک نقطه عطف در برای فضاهای آموزشی جدید در سنگاپور است. این ساختمان بخشی از طرح توسعه مجدد NTU میباشد و به عنوان مرکز آموزشی چند منظوره برای ۳۳٫۰۰۰ دانشجو طراحی و اجرا شده است.

Archreport_Learning_Hub_Evening_view_of_the_Learning_Hub_from_Nanyang_Drive_CREDIT_Hufton_and_Crow_MAIN
  • نام پروژه Heatherwick Studio
  • طراح Heatherwick Studio; Project Lead - Ole Smith
  • مهندس سازه TYLin International
  • مهندس فضای سبز Green Mark Platinum
  • پیمانکار Newcon Builders
  • مکان پروژه Nanyang Technological University, Singapore 639798
  • مساحت 14000 متر مربع
  • سال ساخت 2015
  • تاسیسات مکانیکی Bescon Consulting Engineers
  • تاسیسات الکتریکی Bescon Consulting Engineers
  • عکاس Hufton and Crow

از زبان معمار : مرکز یادگیری NTU در سنگاپور (Nanyang Technological University) به وسیله استودیو معماری Heatherwick طراحی و توسط گروه معماری ارشد CPG اجرا شده است. این مرکز به عنوان یک نقطه عطف در برای فضاهای آموزشی جدید در سنگاپور است. این ساختمان بخشی از طرح توسعه مجدد NTU میباشد و به عنوان مرکز آموزشی چند منظوره برای ۳۳٫۰۰۰ دانشجو طراحی و اجرا شده است.

Archreport_Learning_Hub_Evening_view_of_the_Learning_Hub_from_Nanyang_Drive_CREDIT_Hufton_and_Crow

به جای استفاده از قالب های رایج یک ساختمان آموزشی با راهرو های مایل و اتاقهای سخنرانی جعبه مانند، این دانشگاه با معماری جدید و منحصر به فرد خود راه جدیدی را برای فراگیری و آموزش ارائه میدهد.همانند آموزش و دنیای دیجیتال که در آنجا آموزش در هر حالتی اتفاق می افتد، این دانشگاه نیز فضایی را پدید آورده که تمامی اساتید و دانشجویان با هر سطح کلاس و رشته و دیسیپلین و در تمامی ساعات بتوانند با هم ارتباط بصری و کلامی داشته و از آموزه ها و تجربیات یکدیگر بهره بگیرند. این مراودات فرای آموزش جذاب و افزایش سطح اطلاعات دانشجویان و ایجاد فضایی پویا و رهایی از محصوریت ساختار کلاسهای کنونی کارکرد دیگری نیز دارد، معمار و ایده پرداز بنا معتقد است در شرایط کنونی دنیا که شغلها و کسب و کارهای بزرگ از استارت آپ های کوچک در فضا های آموزشی به وجود می آیند، این فضا باعث میشود به واسطه ارتباط تنگاتنگ با یکدیگر، این دانشجویان شریک تجاری آینده خود را در همین فضا انتخاب نمایند.

Archreport_Learning_Hub_View_from_level_seven_to_level_one_CREDIT_Hufton_and_Crow

این فضا نتیجه یک ساختار است که هر دو فضای اجتماعی و یادگیری را برای ایجاد یک محیط پویا به هم می آمیزد و باعث تعامل گاه به گاه و اتفاقی بین دانشجویان و اساتید میشود. دوازده عدد برج که هر کدام گرداگرد یک آتریوم مرکزی ساماندهی شده کهپنجاه و شش کلاسبه شیوده مخروطی مانند بدون گوشه و یا جداره شاخص را به وجود آورده اند. نسل جدید کلاسها در دانشگاه NTU به صورت دوار بوده که فضای تعاملی جدیدی را برای آموزش ایجاد کرده است، به صورتی که در این کلاسها استاد میتواند فضا های همکاری ایجاد نموده و از کار گروهی دانشجویان برای اهداف آموزشی بهره ببرد.

Archreport_Learning_Hub_Classroom_interior_with_passive_ventilation_system_CREDIT_Hufton_and_Crow

اتاقها به سمت فضای وید مرکزی باز میشوند که فضای تقسیمی برای ورود و خروج میباشد. این فضا به دانشجویان اجازه میدهد که در هنگامی انتظار برای تشکیل کلاس یا زمان خروج از کلاسها از مصاحبت یکدیگر لذت ببرند. کام چان هین (استاد NTU) میگوید: “مرکز آموزش جدید سنگاپور ترکیب جدیدی از آموزش، جامعه و فضای تفریحی را برای دانشجویان، اساتید و محققان فراهم میکند. این دانشگاه میتواند نوآوری های آینده و دانش جدید را به صورت فزاینده ای در تقاطع رشته ها رقم بزند.”

Archreport_Learning_Hub_Learning_Hub_atrium_space_CREDIT_Hufton_and_Crow

مدیر و موسس استودیو Heatherwick آقای Thomas Heatherwick  بیان می کند که این ساختمان برای اولین بار در آسیا فرصت فوق العاده ای را در اختیار ما میگذارد تا تجدید نظری در ارتباط با طراحی ساختمانهای سنتی دانشگاهها داشته باشیم. در عصر ارتباطات و اطلاعات از مهمترین اجزا در دانشگاه ایجاد فضای اجتماعی برای تبادل و تعاون است.

در انتهای کار پله ها و آسانسور و هسته بتنی بنا با ۷۰۰ نقاشی سه بعدی بر روی بتن تزیین شده است. در این تصاویر، تصویر گر المانهایی از علم و هنر و ادبیات را به هم آمیخته است .

Archreport_Learning_Hub_Sara_Fanelli_load-bearing_core_walls_CREDIT_Hufton_and_Crow

با توجه به تغییرات دمای سنگاپور که در طول یک سال سیکل دمایی بین ۲۵ تا ۳۱ درجه سانتیگراد را تجربه میکند، این ساختمان باید بیشترین سازگاری را با محیط پیرامون خود داشته باشد. لذا ایده اقلیمی به صورتی است که تمامی کلاسها پیرامون فضای آتریوم مرکزی گرد آمده تا فضایی مطبوع را در اختیار دانشجویان برای تجمع های در طول روز فراهم آورد.

ورود به گزارش معمار

رمز عبور را فراموش کرده ام | ثبت نام در سایت