جدیدترین اخبار و اطلاعات حوزه معماری و شهرسازی

فهرست
۲۲
آبان ۱۳۹۵
ایمیل به دیگران

طرح توسعه موزه ملی – سوئیس / گروه معماری Christ & Gantenbein

طرح توسعه موزه ملی سوئیس بر روی ساختمان کنونی موزه ملی این موزه واقع در زوریخ انجام شده است. این ساختمان قدیمی سمبلی از قرن ۱۹ میلادی است که به صورت یک U شکل رو به رودخانه Limmat قرار دارد. علی رغم اینکه شکل ساختمان که به صورت U شکل است باعث میشود که دریاچه و […]

archreport-projects-landmarks-christ-gantenbein-zurich-extension-of-the-swiss-national-museum-1
  • نام پروژه طرح توسعه موزه ملی سوییس
  • طراح Christ & Gantenbein
  • مهندس سازه APT Ingenieure, Zürich (Applied Arts Wing) Andreas Lutz, Ergin Telli
  • مهندس فضای سبز Vogt Landschaftsarchitekten, Zürich Günther Vogt, Lars Ruge, Daniel Streithoff
  • پیمانکار Christ & Gantenbein and Proplaning, Basel
  • همکاران طرح Christof Bedall, Markus Haberstroh, Stefanie Hirschvogel, Mirco Juon, Christian Kahl, Marcus Kopper, Christina Köchling, Tabea Lachenmann, Elisa Levi Minzi, Andrew Mackintosh, Federico Mazzolini, Mathias Pfalz, Patrick Reuter, Sven Richter, Anette Schick, Juri Schönberger, Jonas Schöpfer, Anne Katharina Schulze, Andrea Steegmüller-Sauter, Guido Tesio, Kai Timmermann, David Vaner, Jean Wagner, Kristin Widjaja, Diana Zenklusen
  • عکاس Iwan Baan

طرح توسعه موزه ملی سوئیس بر روی ساختمان کنونی موزه ملی این موزه واقع در زوریخ انجام شده است. این ساختمان قدیمی سمبلی از قرن ۱۹ میلادی است که به صورت یک U شکل رو به رودخانه Limmat قرار دارد. علی رغم اینکه شکل ساختمان که به صورت U شکل است باعث میشود که دریاچه و منظر مربوط به آن از همه قسمت های ساختمان به خوبی قابل رویت باشد. اما این شکل بنا باعث میشوند که پس از ورود به ساختمان با دو مسیر مرده روبرو شوید. مسیر هایی که پس از ورود و طی آنها برای خروج از ساختمان یا انتخاب مسیر دیگر باید حتما دوباره به لابی برگردید.

طرح معمار برای این پروژه ساختمانی با مقطع مثلثی شکل و به صورت زیگ زال است که دو انتهای این مسیر U شکل را به یکدیگر متصل میکند. این دو معمار تحصیل کرده هاروارد طرح مورد نظر را راه حلی برای سه مشکل عمده این طراحی میدانند.

۱- با توجه به نزدیکی دو انتهای طرح ساختمان قبلی در صورت اتصال دو انتهای ساختمان به یکدیگر طول ساختمان آتی بسیار کم و امکان جانمایی فضاها در آن کمتر خواهد بود. بنا بر این طراح با انتخاب حجمی به صورت زیگزال بر طول مفید ساختمان افزوده است.

۲- با توجه به اینکه حیاط دید فضای حیاط مرکزی پروژه قدیمی موزه ملی سوییس به سمت دریاچه است، معماران پروژه تصمیم گرفتند تا با حرکتی زیگ زال مقداری بدنه ساختمان را از روی سطح بلند کنند تا دید به فضای دریاچه باز شود.

۳- در نهایت طراحان برای تعریف پروژه ای جدید و مستقل تصمیم گرفتند ساختمانی متفاوت از شرایط موجود ایجاد نمایند. این حرکت جسورانه حجمی مورد نظر، ساختمانی جدید را با جرات و جسارت تمام ارائه میدهد که خود بیانگر یک جریان تازه در فضای پیشین پروژه است.

در نهایت طرح توسعه ساختمان موزه ملی زوریخ به صورت مجسمه ای خفته در کنار رودخانه Limmat و در محور اتصال دو سر ساختمان قبلی این موزه خودنمایی میکند.

archreport-projects-landmarks-christ-gantenbein-zurich-extension-of-the-swiss-national-museum-3

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

اینستاگرام : https://www.instagram.com/archcal

کانال تلگرام : https://telegram.me/archreport_ir

اپلیکیشن تقویم معماری :  https://cafebazaar.ir/app/com.archreport.cal

ورود به گزارش معمار

رمز عبور را فراموش کرده ام | ثبت نام در سایت