جدیدترین اخبار و اطلاعات حوزه معماری و شهرسازی

فهرست
۷
آذر ۱۳۹۵
ایمیل به دیگران

خانه ای در Krostoszowice – لهستان / گروه معماری +RS

ویلای  Krostoszowice در واقع یک خانه روستایی در قسمت جنوبیِ Silesion در کشور لهستان  که توسط گروه معماری +RS، در سال ۲۰۱۶ طراحی و اجرا شده است. ساختمان های اطراف این ویلا، مربوط به دهه­ی شصت و هفتاد قرن بیستم می باشند و طراحی آنها بسیار متنوع و پرهیاهو است. اما ساختمان این ویلا ساده، […]

kr06_fot_tomasz_zakrzewski_copy
  • نام پروژه خانه ای در Krostoszowice
  • طراح +RS
  • مهندس معمار Robert Skitek, Jakub Zygmunt
  • پیمانکار Bruk-bet, Rathscheck Schiefer, Schüco
  • مکان پروژه Krostoszowice, Poland
  • مساحت 305 متر مربع
  • سال ساخت 2016
  • عکاس Tomasz Zakrzewski
  • وب سایت www.archdaily.com

ویلای  Krostoszowice در واقع یک خانه روستایی در قسمت جنوبیِ Silesion در کشور لهستان  که توسط گروه معماری +RS، در سال ۲۰۱۶ طراحی و اجرا شده است. ساختمان های اطراف این ویلا، مربوط به دهه­ی شصت و هفتاد قرن بیستم می باشند و طراحی آنها بسیار متنوع و پرهیاهو است. اما ساختمان این ویلا ساده، مدرن، مینیمال و متناسب با توپوگرافی منطقه می باشد. نمای بیرونی آن ترکیب سنگ تیره و بتن خاکستری است، که به صورت یک کمربند، دور ساختمان احساس می شود. همچنین فضاهای داخلی آن، رو به سمت زیباترین و جذاب ترین چشم انداز منطقه باز می شوند.

kr03_fot_tomasz_zakrzewski_copy

خانه ی ویلایی Krostoszowice، با توجه به شیب زمین، بگونه ای است که وقتی از سمت جاده، به آن نگاه کنیم، ساختمانی یک طبقه دیده می شود که دارای دو بخشِ مسقف شیبداراست، یک قسمت، فضای پارکینگ و قسمت دیگر، فضای مسکونیِ ویلا می باشد. این دو قسمت بوسیله یک لابی و ورودی کوچک شیشه ای به هم وصل شده اند. از طرف دیگر، به دلیل شیب تند زمین، ساختمانی دو طبقه داریم، به عبارت دیگر، اتاق خوابها و یک فضای نشیمن تابستانه، در طبقه منهای یک، نسبت به جاده واقع شده اند، این سمت از زمین دارای چشم اندازی فوق العاده به طبیعت است.

kr11_fot_tomasz_zakrzewski_copy

kr01_fot_tomasz_zakrzewski_copy

kr13a_fot_tomasz_zakrzewski_copy

el_n_en

el_s_en

اتاق نشیمن، فضای مطالعه، سرویس و آشپزخانه در طبقه ی همکف قراردارد، همچنین یک نیم طبقه در بالای طبقه همکف تعبیه شده است که بوسیله پله های چوبی به یکدیگر متصل شده اند. طراحی پلان این خانه بگونه ای است که، با در نظر گرفتن همه نیازمندی های مالک، اما تداخلی بین فضا ها احساس نمی شود. استفاده از پنجره های سرتاسری کف تا سقف، باعث گردیده تا از همه زیبایی چشم انداز جنگل و تپه مقابل بهره مند شوند.

kr15_fot_tomasz_zakrzewski_copy

kr18_fot_tomasz_zakrzewski_copy

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

اینستاگرام : https://www.instagram.com/archcal

کانال تلگرام : https://telegram.me/archreport_ir

اپلیکیشن تقویم معماری :  https://cafebazaar.ir/app/com.archreport.cal

ورود به گزارش معمار

رمز عبور را فراموش کرده ام | ثبت نام در سایت