جدیدترین اخبار و اطلاعات حوزه معماری و شهرسازی

فهرست
۲۵
آبان ۱۳۹۵
  • ​ . پروژه های ایرانی ., جایزه معمار, مسکونی
  • بدون دیدگاه
ایمیل به دیگران

آپارتمان مسکونی روزن – تهران / شرکت طرح و ساخت ری را

  به درخواست کارفرما آپارتمان مسکونی روزن در هفت طبقه شامل یک واحد تریپلکس و دو واحد دیگر برنامه ریزی شد. با توجه به توپوگرافی سایت و شیب زمین که از شمال به جنوب کشیده شده است، بنای پروژه به صورت پلکانی و در سه سطح شکل گرفت. بخش جنوبی به حیاط و رمپ اسپیرال […]

rowzan_residential_building__archreport01
  • نام پروژه ساختمان مسکونی روزن
  • طراح شرکت طرح و ساخت ری را
  • مهندس معمار عباس ریاحی فرد، فری ناز رضوی نیکو
  • مهندس سازه کامران ادراکی
  • سرپرست پروژه ابراهیم حسین پور، امیرنیلفروشان
  • مکان پروژه تهران، زعفرانیه
  • کارفرما بردیا احرامیان
  • مساحت 3580 مترمربع
  • سال ساخت 1391 - 1395
  • همکاران طرح ياسر کريميان، نويد نصرا...زاده، حمید رضا گذریان، محمد قلي پور، شهرزاد پوش فام، پریسا پورشهراب، ابراهیم روستایی
  • تاسیسات مکانیکی شرکت مک تل
  • تاسیسات الکتریکی رضا توکلی
  • عکاس پرهام تقي اف
  • کاربری مسکونی
  • وب سایت وبسایت معماری معاصر ایران
  • توضیحات رتبه اول جایزه معمار در بخش مسکونی آپارتمانی، سال 1395

 

به درخواست کارفرما آپارتمان مسکونی روزن در هفت طبقه شامل یک واحد تریپلکس و دو واحد دیگر برنامه ریزی شد. با توجه به توپوگرافی سایت و شیب زمین که از شمال به جنوب کشیده شده است، بنای پروژه به صورت پلکانی و در سه سطح شکل گرفت.

rowzan_residential_building__archreport02

بخش جنوبی به حیاط و رمپ اسپیرال ، بخش میانی به دو واحد مسکونی ، پارکینگ و مشاعات و بخش شمالی با امکان دسترسی از گذر ، به لابی ساختمان و واحد تریپلکس اختصاص یافته است.

rowzan_residential_building__archreport07

 جهت مقابله با آلودگی صوتی که در ضلع شمالی ،بواسطه وجود اردوگاه شهید چمران ایجاد می شود، تصمیم برآن شد تا ازپوسته دوم استفاده شود. ایده پروژه پوسته ای یکپارچه از بتن سفید است که ساختمان را در برگرفته و با حفره های بیضی شکل متاثر از سیرکولاسیون وکاربری های داخلی پروژه خراشیده شده است.

دراینجا با عقب نشینی حجم ساختمان از قسمت شمالی امکان ایجاد یک نورگیر و حیاط خلوت خصوصی تحقق یافته است که در آن شکافهای پوسته ، نور را به گونه ای سازماندهی شده به درون هدایت و فضای بینابینی آرامش بخش و منحصر به فرد را دربدو ورود ایجاد می نمایند، ضمن اینکه اشراف از بیرون به داخل را بسیار محدود و امکان نورگیری حداکثر از بالا و بازشو های عریض و ازکف تا سقف را امکان پذیر می سازند.

ازآنجا که درجبهه شرقی نیز به علت تعلق زمین به کارفرما امکان ایجاد این روزنه ها فراهم بود، با ادامه این پوسته بتنی ،دو وجه نمای شرقی و شمالی به صورت یکپارچه دیده شد . در ضلع جنوب به دلیل دید و چشم انداز عالی وحداقل اشراف این پوسته قطع شده و امکان ایجاد بازشو های عریض وتراسهای سبز فراهم شده است . ایده سادگی دربرخورد بیرونی ، درفضاهای داخلی پروژه اعم ازمشاعات و واحدهای مسکونی نیز امتداد یافته است.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

اینستاگرام : https://www.instagram.com/archcal

کانال تلگرام : https://telegram.me/archreport_ir

اپلیکیشن تقویم معماری :  https://cafebazaar.ir/app/com.archreport.cal

 

 

 

سایر پروژه ها

ورود به گزارش معمار

رمز عبور را فراموش کرده ام | ثبت نام در سایت