X

جدیدترین اخبار و اطلاعات حوزه معماری و شهرسازی

فهرست
۱
فروردین ۱۳۹۶
ایمیل به دیگران

name

کافی شاپ Gijang Waveon – کره جنوبی / گروه معماری Heesoo Kwak and IDMM

پروژه کافی شاپ Gijang Waveon در شهر  Gijang در نزدیکی  Busan که دومین شهر کره جنوبی است ساخته شده است. این شهر به مناظر بدیع و درختان و سنگهای فرسایش یافته توسط آب دریا شهرت دارد. این پروژه در بهترین منطقه و با اشراف و دید کامل به دریای Gijang واقع شده است. کارفرمای پروژه، سفارش کافی شاپی […]

  • نام پروژه کافی شاپ Gijang Waveon
  • طراح گروه معماری Heesoo Kwak and IDMM
  • مهندس معمار Heesoo Kwak
  • مکان پروژه Gijang-gun, Busan, South Korea
  • مساحت 497.33 متر مربع
  • سال ساخت میلادی 2016
  • عکاس Kim Jaeyoun

پروژه کافی شاپ Gijang Waveon در شهر  Gijang در نزدیکی  Busan که دومین شهر کره جنوبی است ساخته شده است. این شهر به مناظر بدیع و درختان و سنگهای فرسایش یافته توسط آب دریا شهرت دارد. این پروژه در بهترین منطقه و با اشراف و دید کامل به دریای Gijang واقع شده است. کارفرمای پروژه، سفارش کافی شاپی با مساحت ۵۰۰ متر مربع را در فضایی مشرف به دریا و با ساحل شنی زیبا برای استفاده عمومی را به مهندسین معمار داده بود.

جهت گیری عمده ساختمان متناسب با بیشترین میزان دید رو به دریا صورت پذیرفته است. البته در سطوح مختلف ساختمان شاهد تغییرات عمده ای هستیم که بنا به دلایل مختلفی از جمله نور و سایه شکل گرفته است ، اما در نهایت شکل کلی ساختمان تابع بیشترین فرصت برای لذت بردن از فضای دریا میباشد.

فضاهای خدماتی مجموعه ، شامل تاسیسات و سرویس های بهداشتیب به مرکز پروژه کشیده شده تا کمترین ارتباطی با بیرون داشته و منظره ای را از بینندگان داخلی نگیرد و در طبقه همکف با توجه به ایجاد هر چه بیشتر بحث خوانایی فضا و سرعت و سهولت دسترسی ، سرویس بهداشتی به جداره بیرونی پروژه چسبیده که این فضا نیز به نوبه خود پشت سطوحی که برای نشیمن در بیرون پروژه تعبیه شده قرار میگیرد که باز هم منظره محیط پیرامون را ماسکه نکند.

 

فضای بیرونی مجموعه نیز دارای سطوحی برای نشیمن و صرف چای و دورهمی های کوچک ایجاد شده که در اصطلاح محلی به آن ‘Pyeongsang’ گفته میشود. در جداره های مجموعه حفره هایی به شکل مخروط مرخم وجود دارد که از داخل به سمت بیرون بزرگتر و باز تر شده است. این حفره ها نیز راه حل مناسبی برای ایجاد وسعت دید در داهل مجموعه است و ضخامت زیاد دیوارهای بیرونی ، با این ایده مانعی برای گستردگی میدان دید بیننده نیست.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام : https://www.instagram.com/archcal 

کانال تلگرام : https://telegram.me/archreport_ir

اپلیکیشن تقویم معماری :  https://cafebazaar.ir/app/com.archreport.cal

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

  • اینستاگرام
  • تلگرام
  • نرم افزار اندروید

سایر پروژه ها