X

جدیدترین اخبار و اطلاعات حوزه معماری و شهرسازی

فهرست
۲
بهمن ۱۳۹۵
ایمیل به دیگران

name

پروژه مسکونی Bagrecha – هندوستان / شرکت معماری Cadence

از زبان معمار : پروژه مسکونی Bagrecha در یک منطقه ی مسکونی متراکم واقع شده است ، این محل در نبش و از هر دو طرف مجاور دو خیابان است . این موقعیت قرار گیری دست و پای معمار را برای یک ایجاد تغییری عظیم بسته است ، از این رو تمام توجه ما برای معماری و […]

  • نام پروژه پروژه مسکونی Bagrecha
  • طراح پرشرکت معماری Cadence
  • مهندس معمار Smaran Mallesh, Narendra Pirgal, Vikram Rajashekar
  • مکان پروژه Bengaluru, Karnataka, India
  • مساحت 200 متر مربع
  • سال ساخت 2013
  • همکاران طرح Smitha Lukose, Komal Bhulani, Sangeetha Patrick, Aishani Nath
  • عکاس Anand Jaju

از زبان معمار : پروژه مسکونی Bagrecha در یک منطقه ی مسکونی متراکم واقع شده است ، این محل در نبش و از هر دو طرف مجاور دو خیابان است . این موقعیت قرار گیری دست و پای معمار را برای یک ایجاد تغییری عظیم بسته است ، از این رو تمام توجه ما برای معماری و طراحی معطوف به فضای درون خواهد شد . مساحت تبادلی بین فضای خصوصی و عمومی داخل اجازه ی عملکردهای مجزا و ایجاد حجم های مکانی مشخصی را به ما میدهد .

یک طرح درونی خوب میتواند ما را برای داشتن فضاهای بیرونی خوب نیز ارضا کند . به خواست هریک از مشتری ها ، تمام فضای خصوصی در یک طبقه قرار خواهد گرفت . فضای عمومی با سرویس ها در طبقه ی اول و پارکینگ در زیرزمین قرار میگیرد .

Bagrecha Residence Cadence - Archreport (16)

به دلیل کوچک بودن مساحت ، حداکثر استفاده از هر فضا امری حیاتی است . و این امر در نتیجه ی بازی با حجم ها حاصل میشود . یک اتاق نشیمن با ارتفاعی دو برابر احساس بودن در یک فضای وسیع را القا میکند و ارتباط بصری نیز با طبقه ی دوم فراهم میدارد . برای گریز از یک نواختی سازه ای ، یک حیاط خلوت در طبقه ی اول تعبیه شده است .

چالش بعدی اضافه کردن فضاهای کاربردی به سطح تراس بود آن هم بدون افزایش ارتفاع ساختمان . یک سقف خرپایی شیب دار این تصور را یجاد میکرد که ارتفاع سقف تقلیل یافته است . تراس دارای یک  عرشه  است که نه تنها منظره ی بیرونی را یه تصویر میکشد بلکه به عنوان یک فضای عمومی مسکونی نیز مورد استفاده قرار خواهد گرفت . استفاده از مصالح ذکر شده و سطوح تمام شده ی طبقه ی اول در تراس طرح خاصی به بنا بخشیده است . سازه ی بتنی سخت در تضاد با فضاهای گچ کشی شده قرار گرفته و پانل های چوبی در مقابل آجرکشی ها ی سنگی به برقراری تعادل در خانه کمک کرده است.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام : https://www.instagram.com/archcal

کانال تلگرام : https://telegram.me/archreport_ir

اپلیکیشن تقویم معماری :  https://cafebazaar.ir/app/com.archreport.cal

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

  • اینستاگرام
  • تلگرام
  • نرم افزار اندروید

سایر پروژه ها