X

جدیدترین اخبار و اطلاعات حوزه معماری و شهرسازی

فهرست
۱۵
خرداد ۱۳۹۶
ایمیل به دیگران

name

ویلا Ypsilon – یونان / گروه معماری LASSA

پروژه ویلا Ypsilon در دشت زیتون در  Peloponnese کشور یونان واقع شده است. با توجه با اینکه پروژه در داخل زمینی وسیع و بدون همجواری بنا شده است ، ایده اولیه معماری در این پروژه ، فرم دهی به ساختمان پروژه بوده و با توجه به این فرم فضای پیرامونی پروژ به سه حیاط مستقل […]

  • نام پروژه ویلا Ypsilon
  • طراح گروه معماری LASSA
  • مهندس معمار LASSA
  • مهندس سازه Metep, L. Babilis.
  • پیمانکار Triedkat: V. Leriou
  • مکان پروژه Foinikounta, Greece
  • مساحت 150 متر مربع
  • سال ساخت میلادی 2017
  • همکاران طرح Theo Sarantoglou Lalis (Principal) and Dora Sweijd (Principal) with Kasper Ax (associate), Yousef Al Mehdari, Theo Grousopoulos, Thomas Jensen, Valeria Garcia, Nikolaos Klimentidis, Greg Spaw, Luke Tan,Yu Zheng
  • عکاس NAARO

پروژه ویلا Ypsilon در دشت زیتون در  Peloponnese کشور یونان واقع شده است. با توجه با اینکه پروژه در داخل زمینی وسیع و بدون همجواری بنا شده است ، ایده اولیه معماری در این پروژه ، فرم دهی به ساختمان پروژه بوده و با توجه به این فرم فضای پیرامونی پروژ به سه حیاط مستقل و متفاوت تبدیل شده است.

سقف ویلا Ypsilon  از روی سطح زمین ارتفاع گرفته و فضاهای ویلا راشکل داده است. این سقف با ترکیبی که در کف خود شکل داده است ، باعث ایجاد سه قاب مختلف در نمای مجموعه شده که هر کدام بستری از سطح روبروی خود را به صورت قاب عکسی زیبا شکل داده اند. سه وجه ویلا به گونه ای جهت دهی شده اند که کشیدگی و بازشدگی یکی از اضلاع به سمت خلیج Schiza میباشد. این خط که سمت بنا را رو به خلیج قرار داده در داخل نیز اثر گذار بوده و فضاهای داخلی را ساماندهی مینماید. بخش خصوصی ویلا حاوی سه اتاق خواب و دو حمام با نمای رو به شرق و سمت جنوب که شامل فضای پذیرایی و آشپزخانه بوده که به هر دو حیاط ارتباط دارد.

این پروژه که با توجه به اقلیم منطقه و وجود بادهای خلیج به صورت خفته طراحی گردیده است ، به واسطه خصوصیت ذاتی حجم خود با کمترین مقاومتی در مقابل باد و عوامل دیگر جوی در بالای یک تپه کوچک استقرار یافته است. ولا از سمت طولی اندکی داخل زمین فرو رفته و زمین در انتهای خط جدا کننده اصلی کمی بالا آمده و در نهایت انتهای آخرین فضا دیوار داخلی به اندازه سه متر ارتفاع گرفته است.

استخر ویلا در قسمت رو به خلیج واقع شده است ، این جانمایی به این دلیل است که در شب های تابستان ، با استفاده از بادی که از سمت خلیج میوزد ، فضای داخلی با استفاده از رطوبتی که این استخر ایجاد مینماید خنک شوند.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام : https://www.instagram.com/archcal 

کانال تلگرام : https://telegram.me/archreport_ir

اپلیکیشن تقویم معماری :  https://cafebazaar.ir/app/com.archreport.cal

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

  • اینستاگرام
  • تلگرام
  • نرم افزار اندروید

سایر پروژه ها